Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
169KB

Izrada upitnika, kviza ili ankete pomoću Office Forms alata

Internet obiluje alatima za izradu raznih vrsta sadržaja. Koristeći ovaj alat, polaznici će na vrlo jednostavan način moći kreirati i uređivati ankete ili kvizove pomoću bilo kojeg računala s pristupom internetu. Upoznat će prednosti ovog alata u kojem se sadržaji mogu vrlo jednostavno dodavati, prikaz je moguć na svim vrstama zaslona u web pregledniku i na raznim uređajima, brzo se učitava i jednostavan je za korištenje. Također, moguća je suradnička izrada obrasca kao i zaštita privatnosti, a vrlo jednostavna je i ugradnja u vlastite web stranice. U uvodnom dijelu radionice bit će opisani osnovni pojmovi i mogućnosti alata Office Forms. Tada će se prikazati nekoliko gotovih primjera obrazaca, koji su već izrađeni i uspješno primijenjeni. Nakon toga kreće upoznavanje s alatom koji će se koristiti na radionici te će polaznici kroz vježbu upoznati dijelove programa i način rada u istom prema navedenim ciljevima radionice. Na kraju će polaznici samostalno izraditi jedan obrazac pomoću pripremljenih materijala.

Autor(i):

Davorka Medvedović; Osnovna škola Rovišće

Rođena je u Varaždinu, živi u Bjelovaru. Četrnaest godina radi u OŠ Rovišće kao učiteljica informatike, a 2014. godine stekla je zvanje mentora. Završila je FOI u Varaždinu, a tijekom radnog odnosa stekla je razne certifikate. Neki od njih su ECDL diploma mentora i ispitivača, CARNet-ovi certifikati za završen online tečaj za e-mentora i izradu online tečaja pomoću Moodle-a 2. U novije vrijeme aktivno sudjeluje u e-kolegiju Priprema za uvođenje novog kurikuluma informatike, a uspješno je završila i e-kolegij Jačanje obrazovanja za globalno građanstvo digitalnim pripovijedanjem, u sklopu projekta BRIGHTS: Osnaživanje obrazovanja za globalno građanstvo digitalnim pripovijedanjem uz potporu Erasmus+ programa Europske unije. Osim u školi, radila je četiri godine u području obrazovanja odraslih u poduzeću Ivora – management i informatika (od 2004. do 2008.). U sklopu dva projekta sa HZZO-om (2011. i 2018.) za Algebru d.o.o. radila je kao predavač na ECDL tečaju za nezaposlene. U svojoj školi vodi izvannastavne aktivnosti Code Club (svjetska mreža besplatnih volonterskih klubova programiranja za djecu) i robotiku (CM liga). Također, od ove školske godine radi kao predavač u novoosnovanom Centru izvrsnosti iz informatike u bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Trajanje: 45 minuta

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima za izradu upitnika, kviza ili ankete na webu i korištenje alata koji to omogućuju.

Potrebna predznanja: osnove korištenja interneta i web obrazaca.

Preduvjet za sudjelovanje: posjedovanje AAI@EduHr korisničkog računa.

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC