Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Izrada upitnika, kviza ili ankete pomoću Office Forms alata

Internet obiluje alatima za izradu raznih vrsta sadržaja. Koristeći ovaj alat, polaznici će na vrlo jednostavan način moći kreirati i uređivati ankete ili kvizove pomoću bilo kojeg računala s pristupom internetu. Upoznat će prednosti ovog alata u kojem se sadržaji mogu vrlo jednostavno dodavati, prikaz je moguć na svim vrstama zaslona u web pregledniku i na raznim uređajima, brzo se učitava i jednostavan je za korištenje. Također, moguća je suradnička izrada obrasca kao i zaštita privatnosti, a vrlo jednostavna je i ugradnja u vlastite web stranice. U uvodnom dijelu radionice bit će opisani osnovni pojmovi i mogućnosti alata Office Forms. Tada će se prikazati nekoliko gotovih primjera obrazaca, koji su već izrađeni i uspješno primijenjeni. Nakon toga kreće upoznavanje s alatom koji će se koristiti na radionici te će polaznici kroz vježbu upoznati dijelove programa i način rada u istom prema navedenim ciljevima radionice. Na kraju će polaznici samostalno izraditi jedan obrazac pomoću pripremljenih materijala.

Autor(i):

Davorka Medvedović; Osnovna škola Rovišće

Rođena je u Varaždinu, živi u Bjelovaru. Četrnaest godina radi u OŠ Rovišće kao učiteljica informatike, a 2014. godine stekla je zvanje mentora. Završila je FOI u Varaždinu, a tijekom radnog odnosa stekla je razne certifikate. Neki od njih su ECDL diploma mentora i ispitivača, CARNet-ovi certifikati za završen online tečaj za e-mentora i izradu online tečaja pomoću Moodle-a 2. U novije vrijeme aktivno sudjeluje u e-kolegiju Priprema za uvođenje novog kurikuluma informatike, a uspješno je završila i e-kolegij Jačanje obrazovanja za globalno građanstvo digitalnim pripovijedanjem, u sklopu projekta BRIGHTS: Osnaživanje obrazovanja za globalno građanstvo digitalnim pripovijedanjem uz potporu Erasmus+ programa Europske unije. Osim u školi, radila je četiri godine u području obrazovanja odraslih u poduzeću Ivora – management i informatika (od 2004. do 2008.). U sklopu dva projekta sa HZZO-om (2011. i 2018.) za Algebru d.o.o. radila je kao predavač na ECDL tečaju za nezaposlene. U svojoj školi vodi izvannastavne aktivnosti Code Club (svjetska mreža besplatnih volonterskih klubova programiranja za djecu) i robotiku (CM liga). Također, od ove školske godine radi kao predavač u novoosnovanom Centru izvrsnosti iz informatike u bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Trajanje: 45 minuta

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima za izradu upitnika, kviza ili ankete na webu i korištenje alata koji to omogućuju.

Potrebna predznanja: osnove korištenja interneta i web obrazaca.

Preduvjet za sudjelovanje: posjedovanje AAI@EduHr korisničkog računa.

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC