Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Informatički projekti u Varaždinskoj županiji

Interaktivnim izlaganjem cilj nam je predstaviti informatičke projekte koji se provode u Varaždinskoj županiji. Radi se o projektu Centar izvrsnosti koji je zamišljen kao rad s nadarenim učenicima i provodi se od 2009. godine. Predstavili bi također i projekt Festival informatike koji je ove godine prvi puta proveden. Prezentirat ćemo na koje načine sve radimo s nadarenim učenicima i kako pripremamo naše učenike za novo digitalno doba.

Autor(i):

Darko Krznar; II.osnovna škola Varaždin

Darko Krznar je rođen 3.9.1973. godine i cijeli svoj radni vijek je proveo u obrazovanju. Ima 23 godine radnog staža na poslovima učitelja informatike. OD 1999. godine zaposlen je kao učitelj mentor u II.osnovnoj školi Varaždin. Od 2009. godine voditelj je Centra izvrsnosti iz informatike za osnovne škole Varaždinske županije, a od 2010. godine voditelj je ŽSV učitelja informatike Varaždinske županije. Sudeljuje o organizaciji i provedbi informatičkih natjecanja

Dragan Lukić; OŠ Martijanec

Dragan Lukić, dipl. inf, rođen u Varaždinu, s adresom Ruđera Boškovića 21a Varaždin, telefon 098/ 17- 50-575, e-pošta: dragan.lukic4@skole.hr. Nakon završenog studija na Fakultetu organizacije i informatike (smjer IS) zapošljava se u tvrtki VIS d.d. Varaždin gdje radi 3 godine. Nakon završene pedagoško-psihološke naobrazbe na Visokoj učiteljskoj školi u Čakovcu, zapošljava se u školstvu gdje radi zadnjih 14 godina, a trenutačno radi u OŠ Martijanec, kao učitelj informatike. Redovito sudjeluje na ŽSV informatičara te se redovito usavršava prema planu i programu MZOŠ-a i AZOO-a. Sudjelujem u radu Županijskog stručnog povjerenstva informatičkog natjecanja. Sudjeluje na školskim, županijskim i državnim natjecanjima iz informatike. Voditelj je zimske škole informatike od 2007. godine i predavač u CI iz informatike Varaždinske županije od 2010.godine. Ostali poslovi: održavanje školskog web-a, administrator e-dnevnika, e-matice, voditelj projekta e-Škole u svojoj školi. Koristi se engleskim jezikom u govoru i pismu. Aktivno korištenje svih alata iz MS Office/Windows, računalnih aplikacija u školi, Open Source i Web 2.0 alata.

Stiven Šijak; OŠ Ludbreg

Rođen je 19.11.1972. godine. Po zanimanju je dipl.ing.prometa, a završio je i dodatno osposobljavanje za učitelja informatike. Na poslovima učitelja infomratike radi 20 godina u OŠ Ludbreg.Sudjelovao sam na brojnim državnim natjecanjima i smotrama, završio sam Cisco akademiju i stalno se usavršavao na području računalnih mreža. Kao predavač sudjelujem u radu Centra izvrsnosti Varaždinske županije.

Trajanje: 20 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC