Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Savjeti i trikovi: OneNote Class Notebook

Predstaviti ću vam Microsoft aplikaciju OneNote Class Notebook (OneNote bilježnica za predmete) i najnoviju savjeti i trikove koje možete upotrijebiti u razredu.

OneNote Class Notebook pomaže učiteljima/nastavnicima stvoriti radni prostor u obliku radnih bilježnica koji će koristiti za razredne projekte, dijeljenje zadataka, stvaranje bilješki na satu te dobivanje brzih povratnih informacija o radu učenika i njihovim aktivnostima. Uz bilježnice za predmete u programu OneNote Online, učitelji/nastavnici mogu jednostavno dodavati učenike u zajedničku bilježnicu da bi omogućili prilagođene upute, isporuku sadržaja i digitalni prostor za suradnike. Učenici mogu zajedno surađivati dok nastavnici pružaju povratne informacije u stvarnom vremenu.

Ova praktična radionica dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe početnika i iskustvenih korisnika. To će pružiti pregled onoga što OneNote nudi studentima, što Class Notebook nudi nastavnicima, a također pokriva najnovija ažuriranja aplikacije, kao i nadolazeće značajke. U ovom pregledu će se dijeliti praktični primjeri iz realnog rada iz učionica.

Autor(i):

Janja Polenšek Davidovski; Osnovna šola Dobje

Janja Polenšek Davidovski završila je studij na Sportskom fakultetu u Ljubljani. Na Osnovnoj školi Dobje zaposlena je kao učiteljica sporta, a od 2009. godine bila je uključena u uvođenje informacijske i komunikacijske tehnologije u obrazovanju. Također stekla je ime MIcrosoft Certified Teacher i Microsoft inovativni učitelj. Trenutno je doktorski student na Upravnom odjelu Koper, Sveučilište Primorska, gdje se bavi digitalnom preobrazbom u obrazovanju. Njezino područje istraživanja je Massive Online Education (MOOCs).

Trajanje: 45 minuta

Ciljana skupina: radionica je namjenjena svim ljubiteljima inovativnih pristupa učenju. OneNote Class Notebook je jedna između metoda rada u obrazovanju. Bilježnica za predmete u programu OneNote sadrže osobni radni prostor za svakog učenika, za nastavne materijale i prostor za suradnju za lekcije i kreativne aktivnosti. Mogu je koristiti svi zainteresirani.

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC