Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
2.6MB

CRISS MOOC za podršku inovativnoj nastavi

Sudionici će otkriti zašto bi trebali upisati CRISS MOOC koji će im omogućiti da upoznaju CRISS koncept digitalnih kompetencija, korištenje CRISS scenarija u nastavi s ciljem razvoja digtalnih kompetencija učenika te provođenje vrednovanja digtalnih kompetencija učenika uz pomoć CRISS platforme.

Autor(i):

Gordana Jugo; CARNET

Gordana Jugo je u CARNET-u od 2002. godine gdje radi prvenstveno na području obrazovanja i podrške poučavateljima na svim obrazovnim razinama u primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju. Voditeljica je CARNET-ove Službe za obrazovne tehnologije. U projektu e-Škole bavi se razvojem sustava za digitalnu zrelost škola kao i razvojem digitalnih kompetencija korisnika. Sudjelovala je u nekoliko europskih obrazovnih projekata, a trenutno je uključena u CRISS projekt čiji je cilj certificiranje digitalnih kompetencija učenika.

Kristina Posavec; CARNET

Kristina Posavec završila je poslijediplomski doktorski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Dugi niz godina radi u obrazovnim ustanovama kao predavač tečajeva i kolegija iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te je od 2014. godine izvoditelj kolegija Informatika na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Od 2018. godine radi u funkciji stručnog suradnika na projektu CRISS (u sklopu programa za istraživanja i inovacije OBZOR2020) u CARNET-u, na Odjelu za podršku obrazovanju. Područja rada i istraživanja kojima se bavi vezani su uz uporabu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju, e-učenje, izradu modela i materijala za poučavanje te analizu i istraživanje jezičnih korpusa.

Klara Bilić Meštrić; CARNET

Klara Bilić Meštrić zaposlena je kao poslijedoktorandica na Odjelu za komunikologiju pri Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a od 2018. stručna je suradnica na projektu CRISS (u sklopu programa za istraživanja i inovacije OBZOR2020) u CARNET-u, na Odjelu za podršku obrazovanju. U svom je radu posvećena provedbi i promociji akcijskih istraživanja vezanim uz digitalizaciju obrazovanja, a bavi se i analizom individualnih i obrazovnih jezičnih politika, odnosom jezika i identiteta te jezičnim ideologijama u obrazovanju i društvu.

Trajanje: 20 minuta

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC