Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

CRISS MOOC za podršku inovativnoj nastavi

Sudionici će otkriti zašto bi trebali upisati CRISS MOOC koji će im omogućiti da upoznaju CRISS koncept digitalnih kompetencija, korištenje CRISS scenarija u nastavi s ciljem razvoja digtalnih kompetencija učenika te provođenje vrednovanja digtalnih kompetencija učenika uz pomoć CRISS platforme.

Autor(i):

Gordana Jugo; CARNET

Gordana Jugo je u CARNET-u od 2002. godine gdje radi prvenstveno na području obrazovanja i podrške poučavateljima na svim obrazovnim razinama u primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju. Voditeljica je CARNET-ove Službe za obrazovne tehnologije. U projektu e-Škole bavi se razvojem sustava za digitalnu zrelost škola kao i razvojem digitalnih kompetencija korisnika. Sudjelovala je u nekoliko europskih obrazovnih projekata, a trenutno je uključena u CRISS projekt čiji je cilj certificiranje digitalnih kompetencija učenika.

Kristina Posavec; CARNET

Kristina Posavec završila je poslijediplomski doktorski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Dugi niz godina radi u obrazovnim ustanovama kao predavač tečajeva i kolegija iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te je od 2014. godine izvoditelj kolegija Informatika na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Od 2018. godine radi u funkciji stručnog suradnika na projektu CRISS (u sklopu programa za istraživanja i inovacije OBZOR2020) u CARNET-u, na Odjelu za podršku obrazovanju. Područja rada i istraživanja kojima se bavi vezani su uz uporabu informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju, e-učenje, izradu modela i materijala za poučavanje te analizu i istraživanje jezičnih korpusa.

Klara Bilić Meštrić; CARNET

Klara Bilić Meštrić zaposlena je kao poslijedoktorandica na Odjelu za komunikologiju pri Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a od 2018. stručna je suradnica na projektu CRISS (u sklopu programa za istraživanja i inovacije OBZOR2020) u CARNET-u, na Odjelu za podršku obrazovanju. U svom je radu posvećena provedbi i promociji akcijskih istraživanja vezanim uz digitalizaciju obrazovanja, a bavi se i analizom individualnih i obrazovnih jezičnih politika, odnosom jezika i identiteta te jezičnim ideologijama u obrazovanju i društvu.

Trajanje: 20 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC