Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Razvitak škole kroz pilot projekt e-Škole

Na primjeru Osnovne škole Franje Krežme iz Osijeka, tijekom ove prezentacije prikazat ćemo razvoj škole tijekom pilot projekta e-Škole - od izgradnje lokalne mreže škole, opremanja pametnih učionica i regionalnog obrazovnog centra (ROC-a) do edukacija nastavnika i novih načina izvođenja nastave, primjene digitalnih obrazovnih sadržaja (DOS-ova) razvijenih kroz pilot projekt i brojnih drugih aplikacija.

Sudionici kroz video prezentaciju imaju priliku čuti komentare i iskustva nastavnika i učenika škole te saznati na koji način je sudjelovanje u pilot projektu utjecalo na njih, što se promijenilo u samom radu škole i izvođenju nastave.

Školama koje se planiraju uključiti u projekt e-Škole koji će se provoditi od 2019. do 2022. godine, ova prezentacija će biti smjernica i dobar uvid u ono što ih očekuje sudjelovanjem u projektu.

Autor(i):

Mislav Major; CARNET

Mislav Major je suradnik u CARNET-ovom odjelu za podršku korisnicima od 2015. godine, usmjeren najviše na rad na projektu e-Škole. Najviše iskustva stekao je kroz rad na CARNET-ovom Helpdesku za podršku obrazovnom sustavu, gdje se bavio e-upisima u srednje škole (NISpuSŠ), sustavima e-Matica i e-Dnevnik te radom na projektu e-Škole i projektu Škola za život.

Stručni prvostupnik inženjer informacijske tehnologije, a trenutno pohađa Specijalistički diplomski studij Informacijske sigurnosti i digitalne forenzike.

Ivana Kljajić; CARNET

Ivana Kljajić je od 2015. godine zaposlena kao suradnik u CARNET-ovom Odjelu podrške korisnicima za sustave e-Matica, e-Dnevnik, Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) te pilot projekt e-Škole. 2018. godine diplomirala na Hrvatskim Studijima Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje magistra sociologije.

Davor Leipold; CARNET

Davor Leipold zaposlen je u CARNET-u 12 godina, na početku kao agent na CARNET-ovom helpdesku, a zatim na mjestima voditelja Tima za državnu maturu i upise na visoka učilišta te na mjestu voditelja Tima za podršku obrazovnom sustavu. Iako tehničke struke (studij Održavanja računalnih sustava), specijalizirao se na području upravljanja ljudskim resursima i kontakt centar industrije. Pohađao je Cisco akademiju mrežnih tehnologija te Akademiju upravljanja ljudskim resursima i Contact center akademiju u Zagrebu.

Sudjelovao u uvođenju i razvoju podrške za pilot projekt e-Škole, Online upise u srednje škole, Državnu maturu i online upise na visoka učilišta te sustave e-Matica i e-Dnevnik. Edukator edukatora za prvi modul projekta ICT Edu i česta podrška korisnicima na CARNET-ovim konferencijama.

Trenutno je angažiran na uspostavi podrške za projekt e-Škole i program Škola za život.

Trajanje: 30 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC