Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Na Speed Date dođi - s novim projektom suradnje pođi

Svrha događanja je da učitelji i nastavnici – „dejteri“ na brz i jednostavan način predstave svoje ideje projekta primjene digitalne tehnologije u nastavi, steknu nove kontakte te ostvare nove suradnje. U uvodnom dijelu događanja bit će predstavljen primjer dobre prakse kroz suradnju dviju osnovnih škola - Milka Ivanlić iz OŠ dr. Franjo Tuđman i Danijel Forjan, OŠ Domovinske zahvalnosti u Kninu. Na događanju u ulozi inicijatora /predstavljatelja ideje projektne suradnje sudjeljuju Sanela Jukić, OŠ Eugena Kumičića: Učimo matematiku suradnički u oblaku; Ana Perak, Katolička osnovna škola, Šibenik: Afrička priča; Marijana Smolčec, Gimnazija Bernardina Frankopana: Studentsmeet. Prisutna publika bit će raspoređena u 3 manje grupe, oko svakog predstavljatelja projekta. Predstavljatelji projekta imaju zadatak u kratkom vremenu od samo 10 min izložiti prisutnim sudionicima željnim suradnje svoju ideju projekta, zainteresirati prisutnu publiku i među njima pronaći potencijalnog partnera za provedbu projekta. Nakon isteka predviđenog vremena za predstavljanje, publika prelazi do drugog izlagatelja projekta, te tako redom dok se ne upoznaju sa svim projektnim idejama. Po isteku vremena svi neodlučni sudinici SpeedDate moće će na LinoIt ploči http://linoit.com/users/mmladan/canvases/Projekti%20suradnje%20CUC2018%20 pronaći naziv i cilj projekta/nastavne aktivnoti te kontakt podatke putem kojih svi zainteresirani za potencijalne suradnje mogu ostvariti prve kontakte te dogovoriti ulogu i način daljnje suradnje. S veseljem iščekujemo vidjeti vaše projektne ideje i ostvarene suradnje!

Autor(i):

Martina Hribar; CARNET

Martina Hribar je specijalist u CARNET-ovom odjelu za podršku obrazovanju. Tijekom 13 godišnjeg radnog iskustva u CARNET-u sudjelovala je u nizu projekata koji su se bavili poticanjem integracije informacijsko komunikacijske tehnologije u obrazovanje, između kojih ističe E-learning akademiju na kojoj je bila online mentor, događanje Suvremene tehnologije u obrazovanju STO na kojem je u periodu od 2014. do 2017. bila voditelj programa te e-Škole projekt, u kojem je sudjelovala u aktivnostima pokretanje virtualne zajednice praktičara.

Barbara Kolarek; CARNET

Barbara Kolarek je pomoćnica ravnatelja za podršku korisnicima. 2001. diplomirala je na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, smjer filozofija i kroatologija. U CARNET-ovom Odjelu podrške korisnicima radi od 2002. godine. 2012. - 2013. pohađala je E-learning akademiju. Neki od projekata na kojima je radila su organizacija korisničke podrške Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole te je vodila projekt e-Dnevnik.

Iva Kovač; CARNET

Iva Kovač je magistra novinarstva, smjer Odnosi s javnošću. S radom u CARNET-u započela je 2012., na drugoj godini studija, u helpdesk timu Podrške obrazovnom sustavu. Po završetku studija počinje se više baviti komunikacijom sa sudionicima u pilot projektu e-Škole te aktivnostima vezanima za Zajednicu praktičara unutar Odjela podrške korisnicima. Također, aktivno sudjeluje u organizaciji skupa Suvremene tehnologije u obrazovanju STO i CARNET-ove korisničke konferencije od 2013. godine.

Trajanje: 60 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC