Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Kako do digitalne zrelosti?

Pojam digitalne zrelosti škola jedan je od najčešće korištenih u pilot projektu e-Škole. Što to znači? Je li dovoljno imati računala s brzim pristupom internetu u svakoj učionici? Hoće li to osigurati da korištenje digitalne tehnologije zaživi u svakoj školi? Ova prezentacija je namijenjena svim ravnateljima koji su zainteresirani za odgovore na ova i slična pitanja. Tijekom ove prezentacije autori će polaznicima također osvijestiti važnost uloge ravnatelje u uvođenju digitalnih promjena u škole. Kroz primjere dobre prakse autori će pokazati put ka ostvarenju digitalne zrelosti škola.

Autor(i):

Lucija Dejanović; CARNET

Lucija Dejanović u CARNET-u radi od 2013. godine. Kao član tima Odjela za podršku obrazovanju radi na aktivnostima i projektima vezanima za implementaciju informacijsko komunikacijske tehnologije u proces učenja i poučavanja poput ICT Curricula, Assessment of Transversal Skills 2020, CRISS i e-Škole. U projektu e-Škole kroz mnogobrojne poslove i aktivnosti bavi se razvojem sustava za digitalnu zrelost škola i razvojem digitalnih kompetencija korisnika.

Gordana Jugo; CARNET

Gordana Jugo je u CARNET-u od 2002. godine gdje radi prvenstveno na području obrazovanja i podrške poučavateljima na svim obrazovnim razinama u primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju. Voditeljica je CARNET-ove Službe za obrazovne tehnologije. U projektu e-Škole bavi se razvojem sustava za digitalnu zrelost škola kao i razvojem digitalnih kompetencija korisnika. Sudjelovala je u nekoliko europskih obrazovnih projekata, a trenutno je uključena u CRISS projekt čiji je cilj certificiranje digitalnih kompetencija učenika.

Trajanje: 30 minuta

Prezentacija je namijenjena ravnateljima osnovnih i srednjih škola.

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC