Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Edutorij - znanje na jednom mjestu

Uz općeniti uvod u sustav Edutorij, na radionici će biti prezentirane funkcionalnosti Edutorija namijenjene isključivo nastavnicima - izrada nastavničke pripreme i stručna ocjena. Polaznici radionice naučit će kako izraditi nastavničku pripremu unutar Edutorija, kako je podijeliti s kolegama i kako koristiti pripreme od kolega koji su svoje stavili na raspolaganje. Upoznat će i proces stručnog ocjenjivanja, gdje će imati priliku naučiti kako stručno ocijeniti rad od kolega iz tri aspekta: stručnosti, pedagoškog aspekta i korištenja tehnologije, te poslati svoj rad kolegama na stručno ocjenjivanje.

Autor(i):

Jurica Vratarić; CARNET

Jurica Vratarić radi u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži - CARNET na mjestu voditelja Centra potpore u Odjelu podrške korisnicima. Uz formalno obrazovanje (Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer profesor fizike), profesionalno se usavršavao na tečajevima i stručnim programima usavršavanja iz područja programiranja poslovnih aplikacija, vođenja projekata, podrške korisnicima, komunikacijskih vještina, upravljanja uslugama IT-a (ITIL), organizacije i upravljanja procesom razvoja proizvoda (Agile, SCRUM).

Od većih projekata koje je vodio ili bio član tima izdvajaju se: uspostava Kontakt centra u CARNetu (član tima, koordinacija), organizacija podrške korisnicima za CARNET-ove usluge i servise, organizacija podrške korisnicima za Državnu maturu i Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta, razvoj sustava e-Matica (vođenje i koordinacija timova), razvoj sustava e-Dnevnik (vođenje i koordinacija timova), uspostava i vođenje Centara potpore za sustav e-Matica, uspostava i vođenje Centara potpore za Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole. U projektu e-Škole voditelj je rezultata "Unaprijeđeni, transparentni i povezani poslovni i nastavni procesi škola" i zadužen je za razvoj aplikacija i informacijskih sustava.

Renata Šimunko; CARNET

Renata Šimunko je rođena u Zagrebu, gdje je i završila studij Informatologije i Lingvistike na Filozofskom fakultetu. Zaposlena je u CARNetu od 2002. godine i sudjelovala je u nizu projekata. Djelatnica je Odjela za podršku obrazovanju gdje je voditeljica Tima za web produkciju i strategiju. U sklopu pilot projekta e-Škole bila je zadužena za razvoj Repozitorija digitalnih obrazovnih sadržaja - Edutorija.

Trajanje: 90 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC