Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Roboti u školama?

Znate li kakve veze imaju filmovi Terminator, Wall-e, Iron Man i ovo predavanje? U svima glavnu ulogu ima robot! Dođite i upoznajte našeg terminatora, roboticu Pepper, humanoidni robot koji je već načinio prve korake u hrvatskim školama! Tradicionalno obrazovanje kakvo poznajemo ubrzano se mijenja. To je posebno vidljivo i kroz STEM (Science, Technology, Engineering i Mathematics) područje a roboti tu imaju veliku ulogu. Što Pepper radi, može li i kako pomoći u stvaranju i obrazovanju mladih STEM stručnjaka, koja su znanja i vještine potrebne za rad sa Pepperom…dođite i provjerite na našem predavanju!

Autor(i):

Krešimir Jusup; Hrvatski Telekom

Krešimir je, radeći kao savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu, naučio i shvatio kako kod korisnika telekomunikacijskih i ICT usluga postoji potreba za konstantnom edukacijom, a sve u svrhu praćenja trendova u industriji koji tvrtkama donose konkurentnost na tržištu, povećanje efikasnosti, optimizaciju poslovnih procesa i u konačnici unaprjeđenje poslovanja. Kroz dvadesetogodišnje iskustvo rada u ovoj industriji profilirao se u vrhunskog edukatora o ICT uslugama, internog edukatora zaposlenika Hrvatskog Telekoma, a i svih ostalih željnih stjecanja novih znanja i širenja vlastitih obzora. Čest je gost i predavač na tematskim radionicama, u školama i učilištima.

Branimir Hebrang; Hrvatski Telekom

Branimirovu profesionalnu karijeru obilježile su godine rada u marketinškim agencijama nakon kojih se počeo baviti marketingom za nove tehnologije u kojima vidi budućnost poslovanja. Trenutno radi na poziciji marketinškog menadžera za ICT i Cloud tehnologije u Hrvatskom Telekomu gdje je zadužen za promociju i približavanje novih tehnologija tržištu poslovnih korisnika te educiranju o njihovoj primjeni u svakodnevnom poslovanju. Ima višegodišnje iskustvo prezentiranja na različitim radionicama, konferencijama i seminarima.

Trajanje: 15 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC