Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

E-škole i učionice za novo doba – kako tehnologijom stvoriti zanimanja budućnosti

Dio ICT rješenja u projektu E-škole bila je i bežična mreža u pametnoj učionici. Iako predstavlja temeljni dio implementirane ICT infrastrukture, HPE Aruba Networks rješenje pruža puno više. Pridružite nam se na ovoj prezentaciji i na stvarnom primjeru mladog IT stručnjaka saznajte kako je moguće iskoristiti postojeću infrastrukturu u školama za stvaranje jedinstvenih znanja koja će rezultirati sigurnim visoko plaćenim poslovima. U API ekonomiji vrlo je važno stjecati znanja u kojima je moguće spajati i kombinirati različite IT sustave te su stručnjaci koji vladaju ovim vještinama jedni od najtraženijih na tržištu rada. Na ovoj ćemo vam prezentaciji pokazati kako u školama već dostupne i otvorene HPE Aruba Networks tehnologije omogućavaju učenicima steći ova posebna znanja i postati ne samo konkurentni nego i traženi resurs svakog modernog poslodavca.

Autor(i):

Samir Bračković; Storm Grupa

Samir Bračković je voditelj poslovnog razvoja u Storm Computers gdje dugi niz godina radi u prodaji ICT rješenja i razvoju poslovanja. Radi i kao voditelj projekata i projektnih timova na složenim ICT rješenjima. U tom je dijelu zadužen i za razvoj Edu sektora poslovanja u Storm Grupi koja, zajedno s drugim partnerima, uspješno sudjeluje u realizaciji projekata u okviru programa E-škole. Kao bivši srednjoškolski i sveučilišni nastavnik posebno je fokusiran na daljnje unaprjeđenje poslovanja Storm Grupe u Edu sektoru u smislu implementacije i integracije najnovijih tehnoloških rješenja u sustav obrazovanja RH.

Igor Grčić; Hewlett Packard Enterprise

Igor Grčić je HPE/Aruba Networks voditelj prodaje i partnerskog programa u Adriatic regiji i Sloveniji. Zadužen je za razvoj HPE/Aruba mrežne ponude diljem 10 zemalja regije sa naglaskom na velike Networking projekte te kontinuirani razvoj i unaprijeđenije partnerskog programa. Ima više od 14 godina iskustva u IT i Telekomunikacijskoj industriji kroz rad kao manager za ključne korisnike, voditelj razvoja produkata te kao voditelj ponuda. Fokusiran je na prednosti koje napredna tehnologija i najnovije inovacije mogu donijeti korisnicima i partnerima uz unaprjeđenje procesa i svakodnevnog poslovanja.

Trajanje: 15 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC