Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

Zašto odabrati podatkovni centar DATACROSS® Jastrebarsko

PODATKOVNI CENTAR KRIŽ d.o.o. (PCK) - osnovna djelatnost je pružanje „Carrier Neutral” usluga podatkovnih centara.

Razvoj projekta je privatna poduzetnička inicijativa (2009./2011.).

Izgradnja DC Jastrebarsko u dvije faze:

1. U suradnji s Nexus FGS Equity fondom (2012-2013)

2. U suradnji s EBRD (2013-2014)

Glavni cilj PCK je, kroz profesionalne i standardizirane usluge DC pod brendom DATACROSS®, korisnicima pružiti maksimalnu sigurnost i dostupnost podataka, uz optimiziran trošak energije i ljudskog kapitala.

ZAŠTO ODABRATI DATACROSS®

SKALABILNOST I FLEKSIBILNOST

Naši korisnici imaju mogućnost proširenja u prostoru u tijeku trajanja ugovora uz naplatu stvarnog korištenja kroz razne modele ugovaranja usluga.

NEOVISNOST O TELEKOM PRUŽATELJIMA USLUGA

Za povezivanje koristimo dva neovisna optička linka prema Zagrebu kroz geografski odvojene trase. Pružamo mogućnost spajanja bilo kojeg telekom operatera po želji korisnika uz razne modele spajanja i prijenosa (kapaciteti, valne duljine ili svjetlovodi).

KONTROLA TROŠKOVA KUPCA

Korisnicima naplaćujemo stvarnu potrošnju električne energije uz mjesečno mjerenje iste. Uz fiksne ugovore na više godina osiguravamo vlastita unaprjeđenja sustava i održavanja za cijeli period ugovora. Objekt, infrastruktura, uključujući i korisnikovu opremu osigurani su od ugroza više sile (požar, potres, grom, eksplozija, poplava).

SLA (SERVICE LEVEL AGREEMENT) UGOVARANJE

Nudimo SLA na razini Tier3 standarda, odnosno SLA garantiran za 99,982% raspoloživosti usluga smještaja opreme na našoj lokaciji. SLA uvjeti isporuka podrazumijevaju plaćanje ugovorne naknade za nepoštivanje ugovorenih SLA parametara. SLA isporuke garantiraju i dugoročni ugovori s dobavljačima za održavanje i upravljanje komponentama infrastrukture.

Autor(i):

Miroslav Lisjak; Podatkovni Centar Križ d.o.o.

Miroslav Lisjak, rođen 14.11.1956. u Čakovcu. završio Gimnaziju J.Slavenski u Čakovcu 1975 g.; diplomirao na Fakultetu za vanjsku trgovinu u Zagrebu 1980 g. i apsolvirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 1980 g. Više od 30 godina radnog iskustva u području prodaje, marketinga, vođenja kompleksnih informatičkih projekata za potrebe ključnih korisnika (ministarstva, tijela državne uprave, tvrtke u vlasništvu države, bankarskom i financijskom sektoru i dr.). Od 2013 g. sam na poziciji direktora prodaje u Podatkovnom centru Križ d.o.o. Folnegovićeva 1C, 10000 Zagreb zadužen za organizaciju prodaje, marketinga, ugovaranja i koordiniranja poslova te uspostavu partnerskih odnosa s korisnicima naših usluga. U tvrtkama Atos IT Solutions and Services / Siemens IT Solutions and Services sam bio na poziciji voditelja poslovanja za javnu upravu, zdravsvo i transport u periodu od 2010-2013 g.; u IBM Hrvatska sam od 1994-2009 g. bio na poziciji Large Key Account Managera zadužen za javnu upravu (ministarstvo obrane, MUP, ministarstvo zdravstva i dr.); u CTS – IBM Alliance od 1991-1994 g. sam bio zadužen za bankarski sektor i tvrtke u vlasništvu države na poziciji Large Key Account Managera; u Intertrade zastupstvo IBM-a sam od 1983-1991 g. bio na poziciji prodajnog predstavnika za farmaceutsku industriju, graditeljstvo i trgovinu.

Trajanje: 15 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC