Skip to main content
CARNET Users Conference 2018

Cijeli program »

ICT u rekreativnom sportu

Naše predavanje ima za cilj poboljšati fizičko i psihofizičko zdravlje učenika i potaknuti ih da se što više bave bilo kakvim fizičkim aktivnostima. Predstavit ćemo tehnologiju koju imamo danas, te pokazati kako se može koristiti u rekreativnim aktivnostima, ali i preduvjete koji su se trebali ostvariti da bi do nje uopće došlo. Pričat ćemo o tome kako motivirati sebe, učenike i nastavnike da se počnu baviti rekreativnim sportom ili drugim svakodnevnim aktivnostima te kako da poboljšaju svoje rezultate koristeći nove moderne tehnologije. Predstavit ćemo rezultate istraživanja o aktivnostima učenika u osnovnoj i srednjoj školi, te pratiti napredak učenika nakon što smo organizirali nadmetanje tijekom jednog mjeseca. Našim primjerom ćemo pokazati kako se takve aktivnosti mogu integrirati u obrazovni proces različitih predmeta. Sudionike ćemo upoznati s nadolazećim tehnologijama i aplikacijama (koje su besplatne).

Autor(i):

Daniel Rakijašić; Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci

Diplomirani informatičar. Radi kao nastavnik informatike u Gimnaziji M.A.Reljkovića u Vinkovcima. Rekreativno se bavi biciklizmom i plivanjem. Preko sindikata izborio je povoljne ulaznice za gradski bazen te nagovorio kolegice i kolege na bavljene plivanjem. Također je uspio ogranizirati odlazak biciklima na gimnazijski piknik.

Ivan Menđušić; Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Vukovar, Gimnazija Vukovar, Drvodjelsko-tehnička škola Vinkovci

Profesor fizike i tehničke kulture s informatikom. Predaje fiziku u Gimnaziji Vukovar i OŠ D. Tadijanovića Vukovar te računalstvo i fiziku u Drvodjelsko-tehničkoj školi Vinkovci. Rekreativno se bavi trčanjem i sudi nogometne utakmice 3. HNL.

Trajanje: 20 minuta

 

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2017 Zakon Group LLC